Service & Reparationer

Vi reparerar och säljer robotgräsklippare, gräsklippare och mycket mer!

Vi reparerar de flesta märkena på marknaden och har ett stort utbud av reservdelar. Vi är även en auktoriserad serviceverkstad för de flesta varumärken. I vår butik erbjuder vi produkter från ett antal kända märken som vi tycker har ett utmärkt program av maskiner och även tillhandahåller service av i vår verkstad. Serviceverkstaden hos oss har alltid de mest frekventa reservdelarna på lager, övriga delar tar vi snabbt hem.

 

Exempel på produkter du kan hitta i vår butik är  gräsklippare, robotgräsklippare, trimmer, jordfräs, röjsåg, motorsåg, skyddskläder och mycket mer! Behöver du hjälp med hämtning, utkörning och/eller installation? Vi fixar det!

Serviceverkstaden är öppen
måndag-fredag 08.00-17.00


Vår verkstad är en väldigt viktig del i vår verksamhet. Vi erbjuder snabb och professionell service och vi kan även hämta och lämna maskiner vid behov.


Vi servar och reparerar de flesta fabrikat på marknaden, ingen maskin är för liten eller för stor! Du kan alltid lita på att jobbet blir utfört på ett riktigt sätt hos oss på Varbergs Skog & Trädgård.

Robothotell

Vi tar hand om din robotgräsklippare åt dig!
Vinterförvaring på vårt robothotell från 350 kr
Vinterförvaring och service för din robotgräsklippare

  • Vinterförvaring inkl. underhållsladdning 350kr.
  • Vinterservice fr. 1200kr (kostnadsförslag ges).
  • Vi skräddarsyr även en lösning utifrån Era behov & önskemål!

Vi tar hand om din robotgräsklippare över vintermånaderna och ser till att den mår bra!