Köp gräsklippare och andra produkter hos oss!

Hos Varbergs Skog & Trädgård hittar du ett brett urval av olika trädgårdsmaskiner. Vi har gräsklippare, motorsågar, robotgräsklippare och mycket mer. Se gärna över några av våra produkter nedan!

HUSQVARNA TS 238

TS 238 är det perfekta valet för villa- eller markägare med större trädgårdar och som behöver en robust och bekväm traktor som även är lättmanövrerad. En effektiv traktor med sidoutkast, smart konstruktion och bra ergonomi. En kraftfull motor ur Husqvarna Endurance-serien med chokefri start kombinerat med en pedalstyrd hydrostatisk transmission och gjuten framaxel är liktydigt med enkel och problemfri användning. Styrtekniken U-Cut™ gör det extra lätt att svänga och klippa runt hinder. Kan kompletteras med en uppsamlare och en BioClip®-plugg.

Stihl Robotgräsklippare

Söker du en effektiv hjälpreda? Vad behöver du göra för att få en välvårdad gräsmatta: lite eller ingenting – bara en VIKING iMow! Den ser till att gräsmattan alltid är lika grön och fin och det på några få timmar, eftersom din iMow är av den snabba sorten som gillar när det är enkelt och okomplicerat och som alltid finns där när du behöver den. Du bestämmer när den arbetar, när du är hemma eller när du sover. Enkelt uttryckt: Du njuter av din fritid och trädgård och iMow klipper.

Stiga åkgräsklippare PRO 740 10x

Rå kraft, mångsidighet och perfekt precision i en grym kombination. Tack vare den nya kraftigare konstruktionen är maskinen extremt stabil även i utmanande sluttningar. Park Pro är byggd för att göra jobbet. Åtta timmar om dagen, året runt. Fyrhjulsdrift, servostyrning, elektrisk klipphöjdsinställning och en rad andra proffsegenskaper är standard. Men den stora hemligheten bakom succén är midjestyrningen som gör det smidigare än någonsin att manövrera mellan stenar och träd, runt hörn och i trånga utrymmen. Park 740 IOX är försedd med 2-cylindrig B&S Professional Series-motor, som tillsammans med fyrhjulsdriften ger ett utmärkt grepp även i krävande terräng. Frontmonterade combiaggregat (Multiclip och bakutkast) från 95 till 125 cm klippbredd. Med den unika hydrolänken justeras aggregat och tillbehör från förarsätet.

Toro TimeMaster 76 cm

För villaägare med stora gårdar. Toros nya TimeMaster® täcker mer mark på mycket mindre tid. Den eleganta, lätt kroppen cirklar lätt runt träd och buskar. TimeMaster gör en stor inverkan med ett litet fotavtryck.

 

 

 

• Elektrisk start – Inget ryckande, vrid bara nyckeln och du är redo att klippa.

• Med det breda , 30 " klippaggregatet kan du hantera stora gräsytor snabbt och enkelt, vilket minskar klipptiden med upp till 40 %.

• Dual - Force skärsystem och Toro® Atomic knivar klipper gräset med en överlägsen klippkvalitet till en hälsosam och tät gräsmatta.

• Med Quick Stow-spaken kan du placera handtaget upprätt för enkel kompakt förvaring .

• Utrustad med en kraftfull Briggs & Stratton® OHV motor.

• Konstruerad med en tåligt gjuten aluminiumram och tungt ståldäck.

Stihl Bensintrimmer FS 38

Den minsta bensindrivna trimmern i vårt sortiment som tar vid där gräsklipparen går bet. Modern STIHL 2-MIX motor som ger lägre utsläpp och lägre bränsleförbrukning, Snabbt och effektivt klipper den gräs och ogräs runt rabatter, buskar, längs kanter, staket och andra hinder på den egna villa- och fritidstomten. Mycket välbalanserad med motorn placerad upptill.

Gardena Grästrimmer

Den lätta och lättanvända turbotrimmern GARDENA SmallCut 300 Accu passar perfekt för enklare kantklippningsarbeten i trädgården. Trimmern kan användas säkert och bekvämt med två händer.

Jonsereds arbetskläder

• Skogskläder

• Arbetskläder

• Regn- & allväderskläder 

• Fritidskläder

• Tillbehör

Muurikka Stekhäll

Den äkta Muurikka 100 Original är den rätta för en riktig stekare och utomhusmatlagare. Den är fantastisk att ha vid familjeträffar, släktkalas, grillfest, firmafest etc. Den mångsidiga stekhällen lämpar sig för nästan vilken matlagning som helst utomhus - kött, fisk, grönsaker, plättar etc.

Uthyrning 700:-/dygn! Ring för att boka